top of page
Herrego' Træning

Udetræning for mænd af alle støbninger.

Varieret, sjovt og nede på jorden.

Ikke to træninger er ens!

Serie 1.png

Selv om mænd i alle aldre er meget velkomne, taler Herrego' Træning nok mest til dig, der tidligere har været aktiv og vil i gang igen efter en længere pause. Det kan også være, at du her senere i livet trænger til at komme ud og røre dig og gerne sammen med andre.

Træningen er fortrinsvis ude i grønne omgivelser og ofte med naturmaterialer. Vi træner alene, parvis eller i grupper. Træningen er med varierede træningsformer så som styrke-, balance-, smidigheds- og udholdenhedstræning. Der er både plads til leg og seriøsitet.

Eksempler er cirkeltræning, boldspil, gruppeopgaver og små parvis udfordringer.

Vi nedtoner det at måle os med hinanden og skruer op for den gode fornemmelse af at komme ud og få brugt nogle kræfter, blive forpustede og få stræk på nogle måske halvstive lemmer. Ikke mindst at der kan være plads til et par ordvekslinger og jokes undervejs.

Du vil gå fra træning og mærke at hele kroppen har været brugt.
Der er fokus på balance og koordinationstræning og du kommer meget på jorden og op igen. På den måde er træningen også skades- og faldforebyggende.

 

I min egenskab af fysioterapeut, vil jeg også kunne assistere med gode råd om særlig træning eller justeringer, hvis du kommer til at døje undervejs eller har noget kropsligt i forvejen, du skal tage hensyn til.

Vi træner tirsdage og torsdage fra 17.00 - 18.15.

Stedet er Havmarkvej 3, Harreby, 6630 Rødding.

Du får et klippekort til 10 træninger for 500 kr.

Er det noget for dig, så skriv eller ring til 22131163.

Vh Dennis.

IMG_20220531_180740150.jpg
bottom of page