top of page
I taknemmelighed:
Andres ord

"Jeg kom ind til Dennis for næsten 2 år siden, efter mange år med smerter, og efter diagnosen, “Kroniske smerter” - jeg havde et meget skrøbeligt sind, og dårlige erfaringer med sådanne forløb, men eftersom jeg var blevet henvist af lægen endnu engang, ville jeg give det en chance mere.
 

Jeg mødte Dennis med en forestilling og et håb om at finde et svar på alle mine smerter, en forklaring, der kunne fortælle hvorfor jeg havde det som jeg havde det - hvorfor var det lige mig der skulle have ondt i nærmest hele kroppen, og dagligt hovedpine.
 

I stedet fik jeg åbnet mit sind på en hel ny måde, skiftet min tankegang til noget helt nyt. Noget nyt som jeg stadig arbejder med hver dag, som har styrket mig. Han spurgte mig hvorfor jeg søgte, hvorfor det vil gavne mig at finde et svar, og hvilken svar forventede jeg. Jeg kunne ikke give ham et svar.
 

Langsomt gik det op for mig, at for hver session jeg var hos Dennis, fik jeg redskaber til at hvile i mig selv, redskaber til at stole på mig selv, efter mange år usikkerhed fra mange år med smerter. Jeg fik redskaber til at skabe en relation til mig selv - selvom det lyder underligt, er det præcis det der skete.
 

Ud over han hjalp mig med spændinger i ryggen og nakken, hjalp han mig også med at slippe smerterne, arbejde sammen med min krop og ikke imod. Det er stadig noget jeg arbejder med hver dag - men det er noget der styrker mig hver dag. Jeg fandt pludselig en mening med mig selv, begyndte langsomt (stadig langsom) at acceptere mig selv og smerterne.
 

Dennis er dygtig, fordi han ser mennesket bag ved smerterne, bag ved hovedet og tankerne. Han har så meget sympati og livserfaring, at han er nem at snakke med, nem at relatere til - og for mig, har han givet mig styrke til at leve side om side med mine smerter, sige velkommen til dem, og lære at mærke mig selv.

Jeg går stadig ind i mellem ved Dennis, og er dybt taknemlig og har stor respekt, for at alt han har gjort for mig."

Sanne Bruun, Ribe.

IMG_20220925_153602469.jpg
IMG_20220606_134838965.jpg

”Jeg har gået til undervisning i meditation ca. ½ times ugentligt ved Dennis. Jeg sagde ja til et tilbud om dette, fordi jeg i mange år har haft vanskeligt ved at slappe af i mine muskler i hele min krop.
Dette i forbindelse med, at jeg har fået kroniske neurogene smerter og spasmer efter operation i nakken. Jeg har tillige smerter og skader i mit tarmsystem.


Jeg har lav stresstærskel og får nemt katastrofetanker.

Efter jeg er begyndt at meditere, har jeg lært min krop og dens signaler meget bedre at kende.


Jeg har lært en masse om at acceptere mine følelser og hvad jeg mærker i min krop – at være mere venlig imod mig selv og den person jeg er, - og den livssituation jeg er i.

Jeg har lært meget om at bruge min vejrtrækning aktivt ift. afslapning og søvn og hvor vigtigt det er, både for mine kroniske smerter og øvrige velbefindende – at kunne slappe af i musklerne i kroppen.
Jeg har igennem dette fået følelsen af at have mere kontrol over mit liv med kronisk sygdom og er herved blevet en mere glad og rolig person.”

Trine Petersen, Hunderup.

"Jeg besøgte Dennis i foråret, da jeg havde brug for noget coaching.

Coaching i forbindelse med, at jeg skulle lære at håndtere mine tanker om, hvordan andre tænker om mig som handicappet og hvordan andre tænker på mig som mor med handicap. Jeg havde svært ved at komme ud over det og reelt se på tingene i det rette perspektiv.

Dennis var utrolig god til at coache mig. Og den primære ting, som jeg virkelig har haft gavn af, er det med tankens kraft og tankens virkelighed. At finde ud af, at det der kan virke sandt for MIG, ikke nødvendigvis er sandt for andre. Det var en virkelighed, der gav mig noget at arbejde med i forhold til mig selv, men også samtidig en ro og en mulighed for at gå ind i problemstillingen fremfor at flygte fra den.

Derudover fik jeg et meditationsprogram, som jeg stadig følger og giver mig indre ro og glæde.

Vil til hver en tid anbefale Dennis som coach. Han er lyttende og nærværende, hvilket gør man kommer godt ned i problemstillingen. Det hele er dog en proces . Coaching er ikke bare 1 gang og så er der et facit. Det er en hjælp til at få indsigt i sig selv og så tør at stå ved sig selv."

Bente Aalling Skovgaard, Ribe.

IMG_20221006_164908335.jpg
bottom of page