top of page
Om mig

Jeg er bosat i Harreby mellem Ribe og Rødding med min kæreste/arbejdspartner og hendes 2 børn.

 

Jeg har 21 års erfaring som Fysioterapeut og har videreuddannet mig til Body Movement Terapeut, Mindfulness-instruktør, Kognitiv Behandler og Qigong-instruktør.

Tidligere var jeg hospitalsportør i København i 13 år.

Jeg har spillet på det danske rugbylandshold i 12 år og været fysioterapeut for holdet i 10 år. Jeg har i øvrigt mange års erfaring som træner både på ungdoms- og seniorplan.

I dag arbejder jeg med udgangspunkt i det hele menneske.


Jeg har individuelle konsultationer i tilknytning til min hjemadresse. I konsultationerne kan vi benytte os af samtale, terapi, bevægelse og naturinspiration. Hver for sig eller i kombination.


Jeg underviser fast i fri bevægelse/dans, qigong og Herrego' Træning for mænd. Jævnligt laver jeg også foredrag og workshops med mange forskellige emner inden for krop/sind relationen.
Jeg har erfaring inden for mange forskellige former for bevægelse og træning.

Blandt mine samarbejdspartnere er Anemettedam.dk.

Jeg har, som mange andre, selv oplevet tilbagevendende vanskelige og pressede situationer som barn. Kroppen beskyttede mig dengang og har også hjulpet mig til vigtige erkendelser og lettelser som voksen, da jeg valgte at møde den.

 

Jeg har levet mig ind i så forskellige aktiviteter og interesser som rugby, musik og dans, løb og styrketræning, digtning, forfatterskab, meditation i ro og i bevægelse, kvantefysik og moder naturs forunderligheder.

I mig får du en fordomsfri, anerkendende og rummelig støtte og samarbejdspartner med udgangspunkt i dine behov og din situation. Kontakt mig herunder eller ring for en uforpligtende snak på 22131163.

 

Alt godt.

Dennis.

bottom of page