Om mig

Jeg er bosat i dejlige Ribe med min kæreste/arbejdspartner og hendes 2 børn.

 

Jeg har 20 års erfaring som Fysioterapeut og har videreuddannet mig til Body Movement Terapeut, Mindfulness-instruktør, Kognitiv Behandler og Qigong-instruktør.

Jeg arbejder i dag med udgangspunkt i det hele menneske.


Jeg underviser fast i fri bevægelse/dans, qigong og Herrego' Træning for mænd. Jævnligt laver jeg også foredrag og workshops med mange forskellige emner inden for krop/sind relationen.
Jeg har erfaring inden for mange forskellige former for bevægelse og træning.

Jeg er til dagligt fastansat fysioterapeut på Klinik for Fysioterapi i Ribe, men har også individuelle konsultationer i mit eget virke hjemme.

Blandt mine samarbejdspartnere er Anemettedam.dk og Stensbæk Højskole.

Jeg har, som mange andre, selv oplevet tilbagevendende vanskelige og pressede situationer som barn. Kroppen beskyttede mig dengang og har også hjulpet mig til vigtige erkendelser og lettelser som voksen, da jeg valgte at møde den.

 

Jeg har levet mig ind i så forskellige aktiviteter og interesser som rugby, musik og dans, løb og styrketræning, digtning, forfatterskab, meditation, kvantefysik og moder natur.

I mig får du en fordomsfri, anerkendende og rummelig støtte og samarbejdspartner med udgangspunkt i dine behov og din situation. Kontakt mig herunder eller ring for en uforpligtende snak på 22131163.

 

Alt godt.

Dennis.