top of page

"Bogen “Bevidst bevæget” giver læseren en tydelig fornemmelse af sammenhængen mellem det kropslige og det mentale formidlet via teori og forfatterens personlige erfaringer. Alt sammen krydret med flotte fotos og fine digte, der fastholder læseren, giver plads til refleksion og tid til en dyb indånding. 

God læselyst."

Susanne Mathiasen.

Øvrige anmeldelser og udtalelser

IMG_20220215_165155143.jpg

Bogudgivelse 2022

"Bevidst Bevæget"

Så blev min bog færdig og er udgivet på forlaget Trykværket.

Digte og essays, faglige og erfaringsbaserede skriv og egne billeder endte med blive samlet i bogform.

Resultatet er en inspirationsbog, der henvender sig til lægfolk og delvis fagfolk.

 

Det er dels beskrivelser af en menneskelig proces - hovedsageligt min egen, men også andres. En proces der begynder med  afhængighed og medafhængighed og med kropslige spændinger og besvær. Den bevæger sig mod mere autenticitet, ro og frihed. Dette ved at jeg bliver bedre til at lytte mit indre og få udtrykt og bevæget det, der er i hjertet og i mavefornemmelsen.

Dels er det også et forsøg på at sammenholde vestlige kulturelle tendenser med vores indre liv, vaner og fremtoning.

Det er muligt at arbejde bevidst med vores krop og dens signaler og bevægelser. Vi kan derigennem gradvist frigøre os fra eller se anderledes på opvækstbetingede og kulturelle påvirkninger, der måtte udfordre os mentalt, kropsligt og følelsesmæssigt.

Resultatet kan blive større begejstring for livet, en friere krop, en større selvbevidsthed og fornemmelse af helhed.

Bogen er på 260 sider og koster 249 kr.

Du kan erhverve dig den ved at skrive til mig på sms til 22131163.

Bagflap bog.png

Anmeldelser og udtalelser:

Fra det spirituelle magasin "Nyt Aspekt":

Anmeldelse Nyt Aspekt.jpg

"Kære Dennis

Tak for bogen du har skrevet om bevægelse i livet på mange planer.

Du har været i stand til at forenkle teorier så de er bleven spiselige og lette at fordøje. Det er en bog som tåler at blive læst mange gange eller brugt som opslagsbog eller guide i hverdagen, når behovet melder sig.

 

Bogen er let læst, bl.a. i kraft af de meget korte afsnit som teksterne er opdelt i, kombineret med et sprog som er støvsuget for store mængder af fagord.

 

Du har formået at bruge egne erfaringer til at underbygge din oplevelse og virkning af de teorier, som du præsenterer - uden at det er blevet dig og dit liv, som har taget fokus. Budskabet - om den bevidste bevægelse i livet - er klar gennem hele bogen.

 

Desuden har du prydet teorierne og erfaringerne med selvskrevne, farverige digte, som beskriver livet set i lyset af bevægelse. Ja , - og du har selvfølgelig også leget fotograf og skabt farverige billeder fra naturens univers, som underbygger skønheden i bogen og dens budskab."

 

Kærlig hilsen

Ritta Kloppenborg

IMG_20220911_194438781.jpg
Anmeldelser og udtalelser
bottom of page